ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ

  • Check in 14:00
  • Check out 11:30
  • Το ωράριο της ρεσεψιόν ειναι καθημερινά απο τις 8 πμ έως τις 8 μμ.
    Παρακαλώ ενημερώστε μας εκ των προτέρων για αφίξεις μετα τις 20:00

Υπηρεσίες Μεταφοράς

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς από το λιμάνι / αεροδρόμιο παρέχεται καθημερινά για αφίξεις μεταξύ 08:00 και 20:00. Οι επισκέπτες που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία αυτή πρέπει να ενημερώσουν το ξενοδοχείο τουλάχιστον 10 ημέρες πριν την άφιξή τους. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι για αφίξεις πριν από τις 08:00 και μετά τις 20:00 καθως και για ολες τις αναχωρήσεις, η μεταφορά μπορεί να γίνει στο αεροδρόμιο / λιμάνι με χρέωση.

Παιδιά & επιπλέον κρεβάτια

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι τα παιδιά κάτω των 8 ετών δεν μπορούν να φιλοξενηθούν σε αυτο το κατάλυμα. Δεν υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης επιπλέον κρεβατιών σε ένα δωμάτιο

Πολιτική Ακύρωσης

Για ακυρώσεις τουλάχιστον 14 ημέρες πριν την άφιξη, δεν θα υπάρξει χρέωση. Για ακυρώσεις ή αλλαγές μέχρι 2 ημέρες πριν την ημερομηνία άφιξης, θα χρεωθείτε με 50% από συνολική τιμή της κράτησης. Για ακυρώσεις ή αλλαγές αργότερα ή για "μη εμφάνιση", θα χρεωθείτε με το συνολικό ποσό της κράτησης. Για Μη επιστρεψημες Κρατήσεις, απαιτείται πλήρης προεξόφληση του συνολικού ποσού τη μέρα της κρατησης και δεν επιστρέφεται σε περίπτωση ακύρωσης ή μη εμφάνισης.